May 15, 2012

Verkoopexpositie.nl

“Samen met ez-design hebben we dit nieuwe concept geïnitieerd en neergezet. Mede door de effectieve, mooi ontworpen marketingcampagne werd de expositie een groot succes. Ons idee kwam tot leven!”

Aukje Ozinga, Office manager Den2

Uitnodiging expositie groot 2012v2klein

Situatie

Bij veel exposities is de opening druk bezocht, waarna de volgende dagen het bezoekersaantal drastisch terugloopt. Vanuit deze problematiek ontstond het idee om gedurende één weekend een expositie te houden met het doel zoveel mogelijk bezoekers te trekken in een kort tijdsbestek. Samen met 4 kunstenaars en tandartsenpraktijk Den2 heeft ez-design deze expositie geïnitieerd en georganiseerd.

Bijdrage ez-design

Naast de verdere uitwerking van het idee heeft ez-design een huisstijl ontworpen voor zowel de on-line als off-line campagne en een internet site ontworpen. Vervolgens heeft ez-design de PR campagne en de on-line advertentiecampagne verzorgd. Door goede selectie van kunstenaars en vervolgens gebruik te maken van de netwerken van deze kunstenaars en van tandartsenpraktijk Den2 werd een groot aantal bezoekers bereikt.

Resultaat

Een succesvolle expositie met meer dan 150 bezoekers. De expositie heeft extra naamsbekendheid voor de kunstenaars en voor de tandartsenpraktijk Den2 opgeleverd. DE expositie was zo succesvol dat dit concept eind 2012 is herhaald en in 2014 nog een keer herhaald zal worden. Reactie van een bezoeker:

 

“Een expositie die excelleert in orginaliteit en diversiteit! We hebben genoten op deze regenachtige zaterdagmiddag. Tot de volgende keer!”