Website kunstenaar ClaudiaGianotten.nl

“ez-design heeft in een korte tijd een nieuwe professionele site voor mij gemaakt. De site is zo ontworpen dat ik zelf eenvoudig de site actueel kan houden.”

Claudia Gianotten, Kunstenaar

website Claudia Gianotten

Klant

Claudia Gianotten

Situatie

De vormgeving van de website van kunstenaar Claudia Gianotten was gedateerd. Daarnaast had ze hulp van derden nodig om er actualiteiten, zoals nieuwe werken en aankomende exposities, op te zetten. Hierdoor was haar website te statisch en niet aantrekkelijk voor de geregelde bezoeker.

Bijdrage ez-design

ez-design heeft voor Claudia Gianotten een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Hierbij heeft ez-design geadviseerd bij het vinden van de juiste hosting provider en het juiste ontwikkelplatform. Door gebruik te maken van WordPress kon de site met een relatief laag budget worden ontwikkeld en met een zoekmachine beter vindbaar worden gemaakt. Claudia Gianotten kan nu zelfstandig de website up-to-date houden en haar nieuwste werken en ander nieuws eenvoudig op de website plaatsen.

Resultaat

Claudia heeft een eigen moderne actuele site. ez-design heeft ervoor gezorgd dat Claudia Gianotten profiteert van een aanzienlijk kostenbesparing met een veel betere service.

Je idee komt tot leven!

To-the-point Advies
Tijd voor een duw(tje) in de rug? Ik geef je simpel/helder advies met concrete tips die je meteen kunt toepassen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid (usability), merk positionering (branding) en communicatie (incl social media).

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief. We houden je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
We zullen je gegevens alleen gebruiken voor het versturen van de nieuwsbrief en niet doorgeven aan derden.