Een creatief 2012!

Ten eerste een mooi, gelukkig en natuurlijk creatief 2012 gewenst! Dank voor de reacties, complimenten en expositie bezoeken in 2011!

En 2012 belooft een mooi jaar te worden. Alvast een tipje van de sluier van mijn geplande activiteiten:

Vandaag ga ik mijn beelden op halen bij Zanders in Bussum ter afsluiting van de expositie daar. Erg leuk dat ik daar bijna vier maanden mijn beelden heb kunnen exposeren! Lees ook mijn blog over ‘kunst in kantoorpand’.

In juni zal ik exposeren samen met mijn oom Tjerk Zijlstra in de Regenboogkerk in Hilversum, een mooie nieuwe locatie!

Verder zal ik waarschijnlijk in november weer exposeren bij Hilvertshoek in Hilversum. Weer een bruisend weekend met verschillende kunstenaars en misschien zelfs een wijnproeverij. Kijk hier voor een impressie van mijn vorige expositie bij Hilvertshoek. 

Meer informatie volgt natuurlijk nog. En ook dit jaar zal ik weer nieuwe beelden, hints & tips en andere nuttige / creatieve informatie delen via deze blog!

2 Antwoorden aan “Een creatief 2012!”

  1. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *