Expositie Ellis Zijlstra en Tjerk Zijlstra Hilversum 3 juni t/m 15 juli

Expositie Ellis Zijlstra en Tjerk Zijlstra

Nieuwe expositie!

van 3 juni t/m 15 juli 2012 in de Regenboogkerk te Hilversum, Nassaulaan 22.

Een unieke expositie want ik ga hier samen met mijn oom exposeren. Tjerk Zijlstra is fijnschilder en zijn werk kun je typeren als surrealistisch. Zijn mooie gebruik van heldere kleuren vormen een coherent geheel met mijn beelden. Zelf zal ik hier mijn laatste werk tonen, inclusief de goudkleurige bronzen beelden.

Adres
Regenboogkerk
Nassaulaan 22
1213 BC Hiversum
Openingstijden: op zondagen van circa 11.15 uur (na de eredienst) tot circa12.30 uur; elke donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur.
Tjerk Zijlstra zal op de donderdag aanwezig zijn. Ik zal er in ieder geval zijn op zondag 3 juni en op donderdag 5 juli.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.