Wat een succes!

Geplaatst door Ellis Zijlstra wo, juni 29, 2011 15:29

Wat een geweldig weekend! De expositie was een groot succes. De ruimte was harstikke mooi. Op vrijdag veranderde het van een praktijkruimte in een expositie ruimte waar menig galerie jaloers op zou zijn. Het waren allemaal vrolijke kunstwerken die het geheel kleurde, de schilderijen van Claudia Gianotten en Tjerk Zijlstra en de schalen en kinderschilderijen van Elze Muller. Je werd vrolijk als je de ruimte binnen kwam!

Dank aan iedereen die langs gekomen is! En wat leuk dat sommige van mijn werken een nieuw thuis hebben gekregen!

Meer impressies zijn te bekijken op:

www.verkoopexpositie.nl of

www.ez-design.nl/Ellis_Zijlstra/Exposities.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *