Expositie Hilvertshoek 2012

Expositie Hilvertshoek weer een groot succes!

Wat een geweldig weekend was het! En wat veel bezoekers zijn er geweest! De ruimtes binnen het gebouw Hilvertshoek, kwamen helemaal tot zijn recht, een heerlijke ruimte om te exposeren. De schilderijen van Tjerk, Claudia en Ivo hingen dit keer door elkaar, wat een prachtige synergie opleverde, terwijl het onmiskenbaar was welk schilderij bij wie hoorde door de sterke eigen stijlen van de drie kunstenaars. De kleurrijke tassen van Sacha vulde het geheel aan. En ik kon me geen betere ruimte voorstellen om met mijn beelden te exposeren tussen deze kunstenaars!

Expositie Hilvertshoek 2012

Expositie Hilvertshoek 2012

Expositie Hilvertshoek 2012

Was je niet in de gelegenheid om langs te komen, kijk dan eens rustig naar en geniet van de foto’s van de expositie op mijn website.

Als laatste wilde ik Den2 bedanken voor het beschikbaar stellen van de ruimte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *