Explosieve Flamingo danseres – lekker bezig…

Ontstaan van een beeld - Flamingo danseres

 

Lekker bezig geweest met het maken van mijn nieuwste beeld van een flamingo danseres. Flamingo is zo’n mooie explosieve dans, die altijd inspiratie geeft!

Hierboven worden een aantal foto’s van de verschillende stappen weergegeven. De eerste stap is het opbouwen vanuit de ‘homp klei’, daarna het echte vormgeven en vervolgens hier en daar steunpunten aan brengen. Bakken en glazuren, zijn de volgende stappen. Alleen de laatste stap ontbreekt…..

Het beeld moet nu nog een keer in de oven. Dan verandert de roze kleur in rood en het grijze in zwart. De passie en het explosieve karakter van het beeld en dans komt dat echt tot uitdrukken (dat is tenminste de bedoeling!).

To be continued….

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *