Expositie Hilvertshoek, Hilversum 10 en 11 november 2012

Over een week ga ik weer exposeren samen met Claudia Gianotten, Tjerk Zijlstra, Sacha Wendt en Ivo de Weerd. Zelf zal ik het hele weekend tussen 12:00 en 19:00 aanwezig zijn. Ik heb er zin in! Hopelijk tot dan!

Hieronder het persbericht en de uitnodiging:

Unieke kunstexpositie in gebouw Hilvertshoek in het weekend 10 en 11 november 2012

Hilversum – 2 november 2012. Na het succes van 2011 exposeren ook dit jaar een select aantal kunstenaar één weekend lang hun kunst in het nieuwe gebouw Hilvertshoek. Op 10 en 11 november verandert de moderne kunst van Claudia Gianotten, Ellis Zijlstra, Sacha Wendt, Ivo de Weerd en Tjerk Zijlstra Hilvertshoek in een waar kunstcentrum. De expositie bestaat uit schilderijen, tassen en zowel aardewerken als bronzen beelden. Deze bijzondere expositie is een vanuit de kunstenaars ontstaan initiatief, waarmee ze vorig jaar meer dan 200 bezoekers hebben getrokken. Zowel de kunstenaars Claudia Gianotten, Sacha Wendt als Ellis Zijlstra komen uit Hilversum.

De expositie is open tussen 12:00 en 19:00. Toegang is gratis. Vanaf 15:00 is er op beide dagen een wijnproeverij verzorgd door www.fransekwaliteitswijnen.nl. Kom en beleef de expositie onder het genot van een drankje!

Over de kunstenaars

· Claudia Gianotten, woonachtig in Hilversum, heeft onder ander de opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht afgerond. Claudia Gianotten vervaardigt illustraties, schilderijen, tekeningen en houten drieluiken.

· Ellis Zijlstra, is opgegroeid in Hilversum. Na haar studie Industrieel Ontwerpen in Delft heeft ze zich toegelegd op het maken van bronzen en aardewerken beelden. Haar doel is de beelden een specifieke emotionele uitstraling te geven.

· Sacha Wendt, de tassen van Sacha vormen al een waar begrip in ’t Gooi. AL vanaf 1996 heeft Sacha haar eigen atelier. “De vormgeving van de tassen is een spel. De modellen zijn altijd draagbaar maar vooral kunstzinnig en uniek.”

· Tjerk Zijlstra, volgde van 1967 tot 1972 de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam en is afgestudeerd als grafisch ontwerper. Als schilder is Tjerk het best te typeren als een surrealist. Hij is fijnschilder en houdt van een helder koloriet en schildert het liefst met olieverf.

· Ivo de Weerd heeft gestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam en is afgestudeerd als illustrator. Ivo zijn schilderijen zijn geïnspireerd door het Byzantijnse rijk en voorwerpen uit de oudheid en bevinden zich in collecties in binnen en buitenland.

Uitnodiging Expositie 2012

 

Adres: Hilvertshoek, Diependaalslaan 197, Hilversum

Open op 10 en 11 november tussen 12:00 en 19:00

Links: http://www.verkoopexpositie.nl