Nieuw beeld: Scent of Dancing

Geïnspireerd door de Tango Argentino – een heerlijke mooie elegante dans vol passie: mijn nieuwste beeld Scent of Dancing. Een nieuw beeld in mijn serie over dansers!

Scent of Dancing  Scent of Dancing  Scent of Dancing

Scent of DancingDe witte polka dot glazuur in tegenstelling tot het zwart, versterkt de belijning van de jurk.

Andere beelden met dansers zijn:

Waltz of Fire

It takes two to.. (verkochtt)

Midnight Dance

En de dans is nog niet over!!

2 Antwoorden aan “Nieuw beeld: Scent of Dancing”

    1. Beste Marijke,

      Dankjewel voor je reactie, leuk om te horen dat je de beelden mooi vindt! Dit is mijn blog over kunst, waar ik soms wat over mijn beelden en over het maken van beelden schrijf. Mijn site waar mijn beelden op staan is http://www.elliszijlstra.com, hier staat ook of ze nog te koop zijn of niet. Ik ben ook te volgen op Facebook, Pintrest en instagram. Op het moment heb ik geen expositie, dus zijn beelden niet ergens te zien. Wel kunnen we altijd een afspraak maken als je geïnteresseerd bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *