Dance for Ever

Dance for ever… gemaakt in opdracht

Wat een mooie opdracht!

Voor een familie uit Leusden mocht ik dit beeld maken. Een dansend paar vol passie en dynamiek. Een krachtig lijnenspel versterkt door het vurige rood van het glazuur. Samen zijn ze gek op dansen en als ze dansen kijken hun kinderen stiekem mee: Dance for ever… (een gepaste naam met een extra diepgang)

Dance for ever gecombineerd met schilderij

Bij het beeld wordt een schilderij van Hester van Dapperen opgehangen, deze wordt ook in opdracht gemaakt. Ik heb de schetsen gezien en het lijkt me een hele mooie sterke combinatie – erg goed gevonden. Fijn om te weten dat het beeld een mooie plek krijgt!

Dance for ever

 

Op mijn site staan meer beelden die opdracht gemaakt zijn, waaronder ‘Onbeschrijfelijk‘. Deze opdracht heb ik gekregen van een stel vriendinnen die het als kraamcadeau gegeven hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *